Juu-u. koko päivä koneella. Ei oikeastaan ihan koko päivää, nee? Joskus puol seittemän aikoihin nään kavereita. Tässä nyt on tällästä "ylijäämä" aikaa. Mut no, miiikäs siinä. Nopea netti.. Musiikkia.. Kaikki mitä tarvitsee toisin sanoen. Shelly Trip Realize - Love power. <3 Nimi ehkä vähän perus kapee, mutta biisi muuten. <3 Ihk ihk ihk. :D Entä jos se tappaja tulee ryöstämään mun Leevin.. ;___; </3 Ei se pääse tänne. Leevi suojelee. :DD Todellaki. Hyvä ettei poika pelkää lastenvaunujakin. :D <3 pienempi kuin kolme pienempi kuin kolme pienempi kuin kolme pienempi kuin kolmeeee.  Skipat sille. n__n
  Huolestuttaa vähän toi tuleva koe viikko. :\ Gotta die. Tai jotaaiin. Viikonlopusta tulee tylsää, joka on tylsää. Tarvis hoidella ittensä jonkun työ yöks. ;D No ei vaa. ;__; Se ois aika törkiää. Mutta hei elämä on ei sille mitään mahda. Toivottavasti Toppe pian lataisi sen Live mesen ettei tarvis  sinnitellä tolla vanhalla naamarilla.
 
(kello on 22.01) Kotona taas! Oli hauskaa kyllä. n__n  Maanantaina varmaan saan kuulla koko koululta kuinka hemasevasti äiti pukeutui. :'DD Nojaam. Kaipa osaan suhtautua ihan hyvin, huumorilla? :D Hope so. Täytyy kyllä sanoa että luulin sitä yhtä tyyppiä ihan erilaiseksi. Mutta hauskahan hän oli! n__n Harmi että olen ennen suhtautunut ko. tyyppiin aika varauksella (niin kyllä hänkin minuun). Vineilyä ja suoranaista vittuilua kumpaiseltakin. (<- hieno sana)